London

Da var det tilbake til hverdagen etter noen herlige ferieuker. Første arbeidsdag er unnagjort og nå sitter jeg og sorterer noen av feriebildene. Siste ferieuka tilbrakte vi i fantastiske London, en by det alltid er like fint å komme tilbake til:-)
“Den som er lei London, er lei av livet” sa britenes store filosof og forfatter Dr. Samuel Johnson en gang på 1700-tallet, og det ordtaket sier jeg meg gjerne enig i.
Flere Londonbilder kommer når jeg blir ferdig med sorteringsjobben min, men nå er det tid for en aldri så liten treningstur. Har lett for å bli litt slapt på treningsfronten i ferien.
Håper dere også har hatt en fin ferietid!

7 thoughts on “London

  1. Heldige du:-) jeg har aldri vert i London, men kunnet godt tenkt meg og tatt turen dit;-) håper første arbeidsdag gikk fint?:-) kos deg på trening:-)Klem fra Linn

    Like

  2. Herlege London-bilder. Eg har vore der ein gong, og kanverkeleg tenkje meg å reise tilbake dit.Der er utruleg mykje å oppleve.Gler meg til å få sjå og lese meir frå turen din.Eg har også hatt første trenings-økt på lang tid i dag.Det var deilig å kome i gong igjen.Ynskjer deg ei fin veke.Klem frå Anne-Mari

    Like

  3. Enig med deg, London er herlig. Og jeg forstår at det kan være vanskelig å velge ut bare noen få bilder fra turen. Jeg er veldig glad i kulturellt påfyll, og har funnet mine favoritter på West End.. Men ellers er det flotte byggninger, flotte butikker og dager i London bare flyr avgårde..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s