Feriestart

I helgen har jeg fått plantet noen blomster på hytta på fjellet:-)
Etter en liten snartur hjemom, er jeg nå kommet meg ned til hytta i Stavern. I dag har vi hatt et aldeles nydelig sommervær. I følge værmeldingen er det ikke så mye godvær i vente, men vi får håpe på det beste:-)
God tirsdagskveld alle sammen!

5 thoughts on “Feriestart

  1. Så flott å bruke de krukkene til sommerblomster. De ser litt gamle ut, det blir prikken over i-en :)Vi snekrer terasse og jeg gleder meg til å plante i alle krukkene som står tomme nå. Men terassesnekringen tar tid og krukkene får vente. Forhåpentligvis får jeg gjort det før sommeren er over :)Ønsker deg en fin sommerkveld!Anette

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s