Midtsommer

I går kjørte vi hestene på sommerbeite til Jønndalen, en vakker plass ved foten av Hardangervidda:-) Vi tok så turen opp på hytta vår som ligger en drøy halvtimes biltur unna. I løpet av sommeren pleier vi å hente hestene opp på hytta, da har vi de her en ukes tid. Det er utrolig flott å få til noen rideturer innover fjellet, disse bildene er fra et tidligere år:

God lørdagskveld alle sammen!

4 thoughts on “Midtsommer

  1. Herlige bilder. Skjønne hester.Sønnen var på Jønndalstur i fjor høst, da han begynte på Buskerud Folkehøgskole. Han gikk lange turer i fjellet, og sendte bilder hjem. Og vi som ikke trodde han likte å gå tur på fjellet, var jo helt overrasket.Så deilig for hestene å ligge i lyngen. Og bare det å ha dem med på hytta…..så flott.I morgen flytter hesten som Sophia rir på beite, men heldigvis ikke langt vekk. Så han skal få ridd og få besøk hver dag, siden vi skal passe han i 2 uker siden eierene er på ferie,og jammen skal vi få låne hunden deres også.Gjett om det skal bli lange turer, og masse kos . Det gleder jeg meg til 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s