9 thoughts on “Sommerferie!

 1. Gratulerer med ferie! Håper ikke innspurten har vært for hard. Det har en tendens til å dra seg til på slutten av skoleåret.Nyt kvelden! Bare tanken på ubrukte feriedager er gull verdt.Klem fra Kristiansund

  Like

 2. Ja er det ikke godt;) Føler at jeg må “lande” litt etter de siste hektiske ukene!! Men det er utrolig deilig å tenke på 7 uker med fri;) God ferie;) Nyt den;)Klem fra Ann-Mari

  Like

 3. Sååå herlig.. 7 lange, deilige uker.. Da kan du til og med “sløse” med noen dager..Jeg skal ha 3 uker, det er litt stusselig nå når en har begynt å venne seg til 4. Men sånn blir det i år. GOD SOMMER!

  Like

 4. Ønsker deg en deilig sommer, fine opplevelser, sol, latter og glede. Jeg gleder meg å høre fra deg. Kanskje midtsommernatt, jeg tenker til Norge,til første ferie i Norge vi hadde fetert herlig midtsommerfest med bål og rømmegrøt ved Fjord.Jeg ønsker deg super herlig ferientiden. Klem fra Viola

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s