Søndag

Da er vi hjemme igjen etter en flott helg i Stavern:-) I morgen tar jeg fatt på siste arbeidsuke før sommerferien, kjenner at jeg lengter etter litt ferie nå. Om ikke lenge kan jeg igjen nyte dette synet, så får vi håpe at værgudene kan være litt greie med oss denne sommeren:-)

Ønsker dere alle en fin søndagskveld!

8 thoughts on “Søndag

  1. Nydelege bilder frå Stavern.Der har eg aldri vore.Du er flink til å trene, har vel auka kondisen mykje sidan du starta ?Lukke til med siste arbeidsveka. Gled deg til velfortent ferie !Anne-Mari

    Like

  2. Hei Marianne, en storfin uke ønsker deg og herlig glede ferie kommer… deilig!Stor klem fra Viola. Sommeren er kommet tilbake til oss med solen og i morgen 30 grad i skyggeHjertelig hilsen jeg sender deg.

    Like

  3. Ja, er det ikke deilig med en lang og god ubrukt ferie i sikte?! Så får vi ta været som det kommer, vi får uansett ikke gjort noe med det. Akkurat nå høljer det ned her, men trilleturen i formiddag foregikk i oppholdsvær.Ha en strålende mandag! Nå skal jeg hekle litt. Sovetid for den lille.Klem

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s