6 thoughts on “Intervaller

  1. Så flinke dere er! Vel investert tid å ta seg en treningstur i fine, lyse junikvelder. Synes dere ser spreke og veltrente ut allerede, jeg da. Men det er vel det jevne som drar…..Lykke til!Klem fra Ingunn

    Like

  2. HeisannSå sprek du og jentene dine er. Samtidig er det koselig å gjøre noe sammen.Jeg er. Nok ikke så sprek som deg, men jeg går til jobben hver dag, og det er noe jeg trives med.Nå er det full rengjøring i heimen, siden jeg har vært borte etpar dager . Utrulig at ingenting gjør seg selv når jeg er vekk……..Ha en fin dag.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s