Vått

I dag har det regnet konstant fra tidlig morgen og det var ikke få klissvåte barn etter friminuttene på skolen i dag. På slike dager frister det mest å holde seg innendørs, lese et blad og kose seg med noe godt å spise.

Det blir imidlertid ikke noen innekveld på meg. Maria skal spille fotballkamp, så da er det bare å finne frem regntøyet og komme seg ut:-)
Det er fortsatt mulig å bli med på min give away med trekning 1. juni:-)

God onsdagskveld!6 thoughts on “Vått

  1. Godt med gode ting på en grå dag. Så flotte dere var i bunadene under her. Jeg har også øst-telemarkbunad, men broderiet på skjorta mi er i svart/hvitt. Ha en fin kveld, og kos deg. D

    Like

  2. Jeg håper dere fikk varmen igjen, og tørre klær på, etter kampen.Jeg og Sophia har drevet med ridning i alle år, så jeg vet hvordan de er. Det er jo også i all slags vær, det kjenner du jo sikkert til selv.På vei til jobb i dag morges, i regnvær med paraply og regnfrakk, var det tente lys i et vindu, og det var bare såååå koselig! Jeg tenkte på hvor koselig det hadde vært sitte innendørs, med strikketøyet og en kopp kaffe, mens det regnet ute.I morgen har jeg fri, så da skal jeg jammen gjøre det. Med masse tente lys.

    Like

  3. I går vi hadde strålende sol – men i dag det er veldig kald 6 til 12 grad. Sist uke vi hadde 25 grad. Men jeg pakker koffert. Jeg reiser nest uke mod sør og været der er 17 til 28. Ferie!!!Men ellers trøste med fin blåbær, honningmelon og ananas… og vissheten “Sommeren kommer!” man kan regntid orke… god bok endå, strikketøy og le. Ha det veldig veldig fin. Hjertelige hilsen fra Viola.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s