Rødt, hvitt og blått

17. mai er en travel, men veldig koselig dag:-) Dagen startet tradisjon tro med å gå i tog. Jeg gikk som vanlig sammen med klassen min, Maria gikk i tog for siste gang på barneskolen. Andrea stod sammen med resten av familien og så på. Det er litt rart at barna har blitt så store, synes ikke det er lenge siden de gikk i tog for første gang:-) 

Etter toget ble det litt bursdagsfeiring for min mor som fyller år på nasjonaldagen. 

Jeg er veldig glad for at jeg har bunad, da vet jeg alltid hva jeg skal ha på meg på 17. mai. 
Min bunad er fra Øst-Telemark. Andrea fikk bunad til konfirmasjonen og hennes er fra Trysil. Her ser dere noen detaljer fra de to bunadene:

Nå blir det snart en tur ned i stallen for å gi hestene litt mat og stell, så skal resten av kvelden nytes med god mat og drikke:-)
Ønsker dere alle en fortsatt fin 17. mai feiring!

10 thoughts on “Rødt, hvitt og blått

  1. Gratulerer med dagen. Tusen takk for din herligebilder. Jeg gleder meg veldig å se din og dinedeilig bunad. Ha en fin kveld fortsatt.Og hjertelige hilsen til din mor og gratulere til bursdag. Fin festen. Stor klem fra Viola.

    Like

  2. Så vackra kvinnor och töser i sina fina välarbetade dräkter. Jag gillar verkligen att ni firar er Nationaldag så stort. Grattis på den dagen och firandet av både nationen och fina mor.KramannikaJag är numera följare av din blogg så jag är med i utlottningen. Hade glömt bort att lägga till dig tidigare.

    Like

  3. Så fine dere er alle sammen fra den yngste til den eldste! Bunad er flott og praktisk da det gjerne er litt kaldt 17.mai. I år kom varmen til Kristiansund på den store dagen, men bunad hører med uansett om det egentlig er sommerkjole-vær.Ønsker deg ei fin uke!Klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s