12 thoughts on “Vårtegn

  1. Så koselig med vårblomster! Jeg så faktisk hvitveis på Kongsberg i dag, men her er vi glad om vi ser en sukkertopp(vårpengeurt) i veikanten. Isen ligger både på Kravikfjorden og Fønnebøfjorden….Men jeg synger med Jahn Teigen: Jeg er en optimist.God langhelg! Unner deg noen fridager!Klem

    Like

  2. Ingen blomster blir så nydelig, som disse første vårblomstene som spretter opp blandt gammelt gress og villniss.. Her hos oss har det snødd litt i natt, men i dag er det JOBBE-I-HAGEN-DAG uansett.. Gleder meg (selv om rådyrene allerede har vært her og spist opp det meste av løkblomstene mine..)

    Like

  3. HeisannDe norske vårblomstene er så flotte. jeg får besøk fra utlandet i morgen, og vil vise frem disse.Jeg ser du bor i Buskerud……sønnen min går på folkehøgskole på Darbu, og på vei opp dit i helgen, så jeg det var hvitveis langs veien. Her har jeg ikke sett noen enda.Håper du koser deg på hytta. Her er det konfirmasjonsforberedelser, siste innspurt, siden det er på lørdag.Ser at din nydelige datter feiret bursdagen sin med rosa cupcakes. Det tenker jeg smakte.Jeg og datteren min på 15 var å handlet inn 17 mai tøy i går, og endte opp med sko, så høye som hus, slik at hun rager høyere enn sin mor. DET var hun veeeeeldig fornøyd med!Skjønne ponnier i forrige innlegg. Vi er også mye i stallen. Det er kjempekos!God feriepå hytta. Håper dere får fint vær.Klem

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s