14 thoughts on “Hesteliv

  1. Nydelige vårbilder! De er så fine de hestene dine! Jeg kikker også etter hestehov om dagen, men har fremdeles ikke funnet en eneste en. I dag er det snø i lufta og fyr i ovnen.Ønsker deg ei fin uke!Klem

    Like

  2. Nydelige hester!! Jeg er helt sikker på at jeg egentlig er en hestejente, men har aldri fått levd ut den siden av meg… 🙂 Det finnes ikke vakrere dyr, og jeg er helt sikker på at de er som store bikkjer 🙂 Nydelig vårtegn også! Hestehoven gir alltid en god følelse av at vi fremdeles har den fineste tiden av året foran oss 🙂 Ha en fin dag og en flott uke!

    Like

  3. Herlig helg med hester. Det er arbeid men mest av alt avspenning og glede.Min småpike kommer torsdag til meg – hun er en stor heste-venninne. Jeg vil viser henne din søt hester. Første mai vi har festdag og vi går alle sammen med familie til bondegård. Det blir glede. Hjertelige hilsen til deg. Viola.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s