13 thoughts on “Helgestart

  1. ÅHH så du har en häst el två?? Vi har haft 6 st hästar men nu har vi bara en kvar,,Vilo heter han o är gammal. Ha så skönt i Oslo med dina kompisar.. vad ska ni hitta på..kanske teater?..Bor du långt från Oslo?::Jag har nästan 600km till Helsingfors…

    Like

  2. Å så heldig du er, ja både med at du har hester og at du skal til Oslo:) savner hesten min når jeg ser dine:/ men dine hester var jo bare helt nydelige, men så er jeg en ganske hestegal jente og da;) ønsker deg god tur til Oslo og håper du koser deg masse med venninnene dine;) klem fra Linn

    Like

  3. Dagene blir fylt med gjøremål selv om du ikke har noen planer. De fleste tinga vi gjør regner vi ikke med en gang, men det er utrolig deilig med ei hel ubrukt helg uten for mange “Må-ting”.Riktig god helg!Klem fra Uvdal

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s