Flowers

I dag har vi hatt en aldeles nydelig vårdag med strålende sol og behagelig temperatur:-) 
Noe av det beste med våren er å kunne plante noen koselige vårblomster i krukker og kar. 
Foreløpig får vi nok satse på de sortene som kan tåle en frostnatt eller to og her er en av mine favoritter:

Håper dere også har hatt en fin helg!
Klem Marianne

9 thoughts on “Flowers

 1. Nydelige blomster! Misunner deg som kan begynne å sette ut blomster allerede!Her hos oss må vi nok smøre oss med tålmodighet enda ei stund…Ønsker deg ei fin ny uke!

  Like

 2. ÅÅÅ så koselig Marianne:)Nydelig plantet .Jeg kommer i vårstemning nå når jeg ser sånne flotte stemorer.De er så søte.Og kaninen på headeren din var så søt og…:)Ha en fin solskinnsdag vennen.Klem Margareth

  Like

 3. Så fine de var:-) ja jeg lengter etter og kunne plante ut blomster jeg og nå;-) snart er all snøen borte, så satser jeg på at den ikke kommer igjenn….enda iallefall;-)Håper du får ei fortsatt fin uke med masse god vær:-)Klem fra Linn

  Like

 4. Hei, ja helga var fin den 🙂 Håper du også har hatt ei fin helg. Her er det fortsatt litt for lite vår enda, så hagen får kvile ei stund til. Snøklokkenen har titta fram og nokre få påskeliljer venter på litt sol og varme før dei sprett ut i blomstring. I dag er det rusekevær igjen. Eg har leita fram boka eg gløyte avbestille og håper at forfattaren klarer å halde på meg nokre sider. Eg liker eigentlig ikkje bøker om krig og kjærleik og intriger og sånn, men er boka godt skrive, skal eg nok klare å halde ut ei stund. Om ikkje kan eg ta fram strikketøet og sette på Spotify :)klem

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s