Coffee break

Endelig fredag og en ny ubrukt helg ligger foran oss:-) Det første jeg gjorde etter jobb i dag var å sette meg ned med et stort krus deilig kaffe. Sist gang jeg var på Ikea måtte jeg bare ha med meg et par slike krus hjem, jeg falt helt for den sarte rosafargen. Nå er det snart tid for en tur ned til hestene våre, resten av kvelden skal nytes med god mat og litt rødvin:-)

God helg til dere alle!
Klem Marianne

10 thoughts on “Coffee break

  1. Jeg husker den gode fredagsfølelsen fra den tida jeg var på skolen. Mandagen forberedt, alt som skulle brukes liggende klart og ei hel ubrukt helg i vente. Ja, det kan smake med en kopp god kaffe da. Jeg er også sikker på at fine krus gjør opplevelsen bedre. Jeg skal til Tunhovd på fylkesårsmøte i helselaget i morgen, men i kveld blir det strikking og sløving foran TVen.Riktig god helg!Klem

    Like

  2. Den kaffien såg god ut, selv for meg som ikkje er ein kaffedrikker.Skulle skrive kommentar hos stubbetufsa,men så gikk eg meg vill ;-)Sånn fant eg den fine bloggen din.ønsker deg ei God helg! Klem,

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s