Fortsatt vinter

På fjellet er det fortsatt mye snø og vi har hatt en flott, vinterlig helg på hytta:-) Lørdag var vi så heldige at vi våknet strålende sol og da er det bare helt nydelig på fjellet. Tidligere i vinter kjøpte vi oss truger og det er virkelig et godt alternativ til ski iblant. Vi pakket sekken og la ut på en flott tur:

 

Håper dere også har hatt en flott helg:-)

Klem Marianne

4 thoughts on “Fortsatt vinter

  1. Truger har eg ikkje prøvt. Kor det er å gå nedoverbakke ?Sist eg var på hytta såg eg ein eldre mann som sette på seg truger og gjekk rett opp ved sida av skitrekket, eg tenkte at jammen var det bratt nedatt…Heretter blir det nok turar på barmark når både du og eg er på hyttetur .. Ha ei fin ny veke !Anne-Mari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s