Gresk yoghurt

Gresk yoghurt finnes i mange gode smaksvarianter, min favoritt er for tiden skogsbær:-)
Yoghurten smaker spesielt godt sammen med frukt og bær.
 I dag ble det et mellommåltid bestående av yoghurt, blåbær og jordbær:-)
Nå skal jeg igang med å lage pizza til middag og etterpå har jeg planer om en aldri så liten treningsøkt.
Deilig å tenke på at det er helg igjen alt i morgen, da går turen til hytta på fjellet:-)
Klem Marianne

5 thoughts on “Gresk yoghurt

  1. Gresk- og tyrkisk yoghurt er kjempegodt. Jeg foretrekker naturvarianten som jeg tilsetter det jeg ønsker akkurat den dagen jeg spiser det. Som oftest blir den tilsatt Cottage cheese og bær,granola eller sukrin og kanel.

    Like

  2. Har aldri vent meg til å like å spise yoghurt…men bruker det i matlaging…Ønsker deg ei fin-fin helg på hytta! :-)Her er det meldt strålende sol i morra, så da tar jeg skiene til fjells- gleder meg!

    Like

  3. Oh fin du kan skiløpe enda – vi har tolv grad i dag og nå ni grad i natt. Men blømstene kommer den er fin også. Yoghurt jeg spiser ofte med honning også – den spiser jeg siden jeg var i Hellas sist år, i mai, vi var to uke til Kastraki det er til Meteora – deilig. Fin helg ønsker jeg. Klem Viola

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s