Påskehare

Da nyter vi siste rest av påskeferien i et fortsatt strålende vær her på fjellet:-) Dagene her oppe har gått utrolig fort, det har blitt mange timer ute på tur, mye lesing, masse god mat og drikke og også litt strikking.
Jeg hadde planer om å strikke meg en påskehare i fjor, men da kom jeg aldri så langt. Denne påsken fikk jeg endelig strikket en. Tenkte egentlig at jeg skulle strikke to stykker, men det tok mer tid enn jeg hadde tenkt så det får klare seg med denne ene enn så lenge:-) 
Oppskriften er selvsagt fra Arne og Carlos sin bok: “Påske hele året”. 

Nyt siste rest av påsken dere også!
Klem Marianne

17 thoughts on “Påskehare

 1. Så kjekk påskehare i vinterfarger! Jeg er dessverre en dårlig påskepynter så ikke en eneste liten kylling er produsert i år. Men jeg har gått mye på ski. For et vær vi har hatt, litt sur vind i dag, men føret er glimrende!Dagene går fort når det er slik, og ser av meldingene at det bare skal fortsette…Nyt siste rest av ferien!Klem fra Ingunn

  Like

 2. Den var skikkeleg fin.Her er mest pynt laga av born og borneborn, i barnehage og skule, gjennommange år.Men det hadde vore kjekt med ein slik kar som den du har laga !No er siste kveld komen av påskeferien, me går inn for landing i morgon.Ei fantastisk veke er omme.Nyt siste del av påska.Anne-Mari

  Like

 3. Påskeharen din ble kjempefin!! Det er jo nesten som at de skulle ha møttes de påskeharene våre, så like og så søte… på hver sin kant av landet! :-)Fortsatt god påske til deg! 🙂

  Like

 4. Hei Marianne;) Så utrolig søt den påskeharen din ble;)) Du får legge igjen garn og mønster på hytta, så skal du sedet blir en kompis til neste påske;)))Her er vi hjemme etter fjellferie med ungdommene,lange skiturer, god mat og masse kos;)Batteriene er virkelig ladet;))Ønsker deg en fin apriluke;)Klem fra Ann-Mari

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s