Smoothie

Det er viktig å få i seg litt sunt på matfronten. En mulighet til å få i seg masse god og sunn frukt på en gang, er å lage en deilig smootie:-) Det er raskt og enkelt og ingrediensene kan varieres i det uendelige. Det eneste du trenger er frukt av forskjellig slag og en blender. Her ser dere en av mine favoritter:


God lørdagskveld!
Klem Marianne

10 thoughts on “Smoothie

  1. Nam, nam, nam!!!!!Det beste er at noe som er sååå suntkan smake såååå godt.Selv har jeg “dilla” på en hverdagsvariant med gulrot, eple, eplejiuce, fersk ingefær, lime og sitronmelisse.Gulrota gir nok fiber til at det blir et helt måltid:)Regnfull hilsen fra nord.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s