Gul og lilla

Da har jeg strikket meg en Mariuslue i litt utradisjonelle farger. Luen skulle passe til en gul dunjakke med lilla glidelåser. Det var ikke så lett å finne egnet garn i disse fargene, men valget falt til slutt på Easy fra SandnesGarn. Jeg brukte oppskriften fra Mariusboken.

 

Bli gjerne med på min give away, trekning 17. februar.

Klem Marianne

13 thoughts on “Gul og lilla

 1. Flott lue til jakken din! Det “matcher” som vi sa i gamle dager. Sprekt med gul dunjakke! Kjekt å kunne holde seg varm og samtidig se bra ut!Ha en strålende onsdag!Klem fra Ingunn

  Like

 2. Grådig stilig Mariusversjon og så artig med fargene som matcher jakken også. Tenker litt sånn jeg også, hihi. Ikke alltid lett å finne de rette fargene i så måte. Lekker baggy Marius iallfall og du kler den skikkelig :)Herlig alpakkalue og fantastisk flotte vinterbilder under her også. Nyt dagen,klem Eli Kristin

  Like

 3. Flott lue! Artig at den matcher jakken din. Har lyst til å prøve meg på den baggylua jeg også. Har mønsteret i den nye Mariusboka jeg nettopp har kjøpt. Ha en flott onsdag!

  Like

 4. Flott lue ! Syns det er fint å bruke andre farger til Marius- mønsteret :-)Spreke farger.Skal strikke meg ei baggy Marius lue og vurderer brunt og offwhite, passer til anorakken min 🙂 Ha en fin kveld.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s