Sunt nytt år

Nytt år og nye muligheter:-) Som vanlig har jeg planer om å spise litt sunnere og trene litt mer:-) Det er ikke alltid så lett å gjennomføre dette, men et steg i riktig retning er iallefall å planlegge og sette seg mål. En av tingene jeg skal begynne med er å finne sunne, fristende middagsoppskrifter og et godt eksempel er scampiwok:

 
Så et par ting jeg lurer på om noen kan svare meg på:
Tidligere fikk jeg lastet opp bilder til bloggen rett fra Picasa, nå må jeg først laste bildene opp i Picasa nettalbum. Er det noen av dere som har opplevd det samme?
Må dere gjennom “ordbekreftelse” når dere kommenterer hos meg? Jeg ønsker ikke å ha den på, men det virker som om den kommer på iblant likevel.
 
 
Klem Marianne

10 thoughts on “Sunt nytt år

  1. Jeg måtte ikke gjennom ordrebekreftelse nå, og at du må ha bildene fra Picasa er vist noe som er nytt har jeg lest på andre blogger.Lykke til med god sund mat og trening, en trenger jo ikke å være flink 7 dager i uken.Marit.

    Like

  2. Maten du serverer ser fristende ut, og at den er sunn er jo selvfølgelig et pluss. Når det gjelder mat synes jeg det viktigste er å spise variert.Tror ikke jeg trenger ordrebekreftelse for å kommentere hos deg. Jeg får ikke lasta opp bilder på vanlig måte nå, men via Picasa nettalbum går det greit. Forstå det den som kan!God helg!Klem fra Ingunn

    Like

  3. Så god maten ser ut och det är ju så, men har föresatser vid nytt år! Det lät väldigt gott med scampi!Om att lasta upp bilderna vet jag dessvärre inte något, jag kan inte, tyvärr. och det ser inte ut som om jag åker på Ordbekräftelse idag! Bra!Agneta kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s