Hyttetur og Instagram

 
I helgen ble det en tur opp på hytta igjen. Deilig å være på fjellet, komme seg ut i naturen på dagtid og sitte foran peisen med et strikketøy eller en god bok om kvelden:-) Må innrømme at jeg har brukt litt tid på mobilen også, har blitt litt hektet på Instagram i det siste. Det er morsomt å prøve ut ulike apps for bilderedigering. Her ser dere et par resultater:
 
Her har jeg brukt appen IDarkroom og gjort deler av bildet uklart.
 

På disse to bildene har jeg benyttet meg av appen Vintage Cam.
 
Her har jeg også brukt iDarkroom og laget en diffus ramme rundt bildet.
 
Er dere på Instagram?
 
 
Klem Marianne
 
 
 
 
 
 
 
 

5 thoughts on “Hyttetur og Instagram

  1. Hei, her er anmri på instagram :)Fine bilder, artig med redigeringa.Eg får ikkje laste ned apper på mobilen, Google godtek ikkje passordet mitt, har ikkje funne ut kva eg skal gjere med det…Ha ein fin måndagskveld :)Anne-Mari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s