Langedrag

Hytta vår ligger rett i nærheten av Langedrag Naturpark. Her er vi ofte innom, og alle årstider har sin sjarm her oppe. Om sommeren kan det nesten bli litt for mye folk, men nå i juleferien er det stille og fint. Det er veldig koselig å gå rundt og se på alle dyrene, og ikke minst nyte den flotte utsikten:-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nå skal resten av kvelden nytes med et glass rødvin og litt strikking:-)
 
 
Klem Marianne
 

4 thoughts on “Langedrag

  1. Så enig med deg. Alltid fint å være på Langedrag. Det er så naturskjønt der oppe, og alle dyra er jo et eventyr å oppleve.Fine bilder du har tatt. Lett å se at dere har hatt en fin romjulsdag.Avslutninga høres bra ut også.Fortsatt god romjul!Klem fra Uvdal

    Like

  2. Hei:) så flotte bilder du har tatt av dyrene:)Jeg har aldri vert der selv, men vet at ved dyreparken ved oss, ja der er det fullt hver dag om sommeren, så en får ikke nytet det slik en skulle ha ønsket:/ så dere er heldigsom har det så nært hytta:)Kos dere:)Klem fra Linn:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s