7 thoughts on “Elg

  1. Så stilig pledd;) det pleddet hadde pappa likt, han elsker ting med elgmotiv på, sikkert for at han er en ihuga elgjeger;):)Kos deg masse videre i romjula;)Stor klem fra Linn:)

    Like

  2. Nydeleg, varmt og godt pledd dokke har fått :)Flott med så mykje snø. Her er lite, men idag snøar det så me håper me kan bruke langrennski.Idag har jentene, pappaen og eg vore i slalombakken, der er produsert snø.Kjende at eg er pysete…Ynskjer deg og dine fine romjulsdagar !Klem frå Anne-Mari

    Like

  3. Åå så herlig vinterstemning hos deg. Antar at det nytes deilige dager på hytta. Flott pledd du har fått, liker elger jeg også :)Jeg har hatt fri ei uke og kost meg. Er på jobb et par dager nå – og tar meg en kaffi og 5 min for å nyte blogglandia, thi-hi. Ønsker deg ei fortsatt fin romjulstid!Stor juleklem,Eli Kristin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s