Juleferie

Endelig er juleferien her:-) I dag har jeg først vært på en herlig ridetur i friskt vintervær. Deretter har det blitt litt småpusling her hjemme med julepynting og innpakking av gaver. Nå er det klart for en snartur ut og forhåpentligvis få unna de siste julegavene:-)

Måtte vise dere den fine gaven jeg fikk av en kollega i går, vinflaske med strikket “nissedrakt”.
God fredagskveld!
Klem Marianne
 

9 thoughts on “Juleferie

 1. I dag skal vi ta inn treet her også, gleder meg til å få pyntet det. Så er det ikke lenge til julefreden kan senke seg over heimen.Tusen takk for koselig kommentarer.Gledelig jul og godt nytt år.Klem Tone

  Like

 2. Hei høpp!!Takk for fine ord..Så koselig du har pyntet til jul.Her står treet klart i stuen,men blir ikke pyntet før i morgen kveld:)Søte trekk til vin flaskene under her:)God jul til deg og dine:)Klem Linda:)

  Like

 3. Gratulerer med ferie! Det er det eneste negative ved å være pensjonist: Den gode feriefølelsen uteblir. Så artig den vinflaskebekledninga var! Håper innholdet er like bra.God jul!Klem fra Uvdal

  Like

 4. Gavene er ferdig. Nå ønsker deg riktig god jul med masse snø herlig hvit og fantastisk blå himmel… og hyggelig til hest… snakke med venner og med familie spiser og drikker på beste måte. Hjertelig hilsen Viola

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s