Hjerter

Da nærmer juleferien seg med stormskritt, siste skoledag før ferien er i morgen:-)
 I kveld har jeg hatt juleavslutning med klassen min. Fullsatt gymsal med over 100 personer tilstede gjorde at elevene var litt nervøse før underholdningen, men alt gikk heldigvis helt etter planen.
Jeg var så heldig at jeg fikk dette fine armbåndet i gave:
 
 
Ellers har jeg så smått begynt å pynte til jul og da må jeg alltid ha med en julestjerne eller to:
 
 
 
 
Kos dere i førjulstiden!
Klem Marianne
 

5 thoughts on “Hjerter

  1. Hei Marianne:):)Så utrolig fint armbånd:):) du hadde helt sikkert fortjent det;):)Ja imorgen er det snop dag på skolen, det var iallefall det jeg fikk servert av jenta mi;):) jeg synes det er bra at ungene får en så kos dag siste skoledag før jul;) ja og så er det juleavsluttning med sang og skuespill imorgen kveld:):) gleder meg til og dit og se barna:):)Håper du koser deg maks de siste dagene før jule er igang;):)Stor klem fra Linn:)

    Like

  2. For en nydelig gave. Gøy å bli satt pris på som lærer. Julestjerner er fint. Særlig de hvite, men her kommer det flere allergikere til julefeiring, så dessverre kan jeg ikke ha julestjerner. Juleroser er blitt min juleblomst. De er jo også fine.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s