Sjøgrønn

Førjulstiden er hyggelig, men ofte litt hektisk. Jeg får i grunn alt for liten tid til å strikke, det går derfor svært sakte fremover med mine strikkeprosjekter nå om dagen. Som de fleste ganske riktig gjettet holder jeg på med en “Skappel” genser. En kopp te må også til, og her er en av mine favoritter:

Ønsker dere alle en fin onsdagkveld!
Klem Marianne

6 thoughts on “Sjøgrønn

  1. Så koselig å strikke. Ja du er så flink, og alt du gjør blir så fint.mmm… pukka te er så deilig. Liker bare den jeg nå etter jeg begynte å drikke den. HeheHa en fin adventstid søte deg. :)Klem Margareth

    Like

  2. Mm, høres kjent ut, thi-hi! Det koseplagget der blir garantert en suksess. Så nydelig farge, har jeg sagt det før?! :)Nyt førjulstiden og kos deg. Varm og god te gjør susen innimellom. Liker den der jeg også :)Stor juleklem,Eli Kristin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s