Just another owl

Bare enda en ugle, men ikke fra meg da:-) Uglestrikk har vært på moten lenge, og det er ikke få prosjekter som er vist fram på ulike blogger den siste tiden. Dette er imidlertid mitt første “uglestrikk” prosjekt. Tror nok ikke det blir det siste, for disse pulsvantene var morsomme å strikke. Tykt garn og pinner nr 5 gjorde at det også gikk forholdsvis raskt unna:-)

Bli gjerne med på min give away, trekning 30. november.

Klem Marianne

 

19 thoughts on “Just another owl

 1. Så utrolig stilig de var;):) jet om ikke jeg skal legge inn ønske om slike til farmor;) hun er flink til og strikke, og det er ikke jeg;) så da er det bare og ønske i vei da;)Ønsker deg ei fin helg videre:)Klem fra Linn:)

  Like

 2. Fine pulsvarmere! Jeg er litt hekta på ugler for tida, så det hadde vært fristende å “glemme” julegavestrikkinga littegrann. Flott økning for tommel på disse.God helg!Klem

  Like

 3. Uglepulsvarmarane ser aldeles herlege ut, gode og varme og ikkje minst tøffe.Kjekt at du fann bloggen min, og eg har kika litt her og likar det eg ser,så no har eg lagt meg inn som følgar for å få sjå meir.Fin mandagskveld til deg.Anne-Mari

  Like

 4. Så lekre uglevanter du har strikket! Og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min 🙂 Du skal ikke se bort fra at jeg stikker innom deg også igjen, for her var det mye fint 🙂

  Like

 5. Nydelige ugler! Uglestrikk er så lekkert, tror jeg må hive meg på bølgen i løpet av desember!Takk for koselig hilsen på bloggen min!For en fin blogg du har, det er så fint at man legger igjen spor etter seg så man kan trykke seg inn på uoppdagede, flotte blogger som havner på følgerlista:) Ha en super novemberkveld (med Dorte-strikk i herlige farger?)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s