Bloggbursdag/give away

I dag har bloggen min 1 års dag og det må jo feires litegrann:-) Etter å ha latt meg inspirere av mange flotte blogger, postet jeg mitt første innlegg 13. november 2011. Gjennom bloggen har jeg “møtt” mange flotte, inspirerende mennesker og jeg setter stor pris på alle de fine kommentarer som jeg har fått.
 I anledning 1 års dagen blir det derfor en aldri så liten give away.
Dette er premiene: En garnpakke og God Jul skilt fra Casa Interiør.

 

Reglene er som følger:
Bli følger/være følger av bloggen min – 1 lodd
Lik facebooksiden min- gå inn her og trykk “liker” 2 lodd
Link til min give away fra bloggen din- 2 lodd
 
Du kan altså få opptil 5 lodd, skriv hvor mange lodd du tar og gjerne hvilken premie du helst vil ha:-)
Vinneren trekkes 30. november.

Lykke til!
Klem Marianne

79 thoughts on “Bloggbursdag/give away

 1. Hei. Og gratulerer til deg og bloggen med 1.års dagen. Litt på etterskudd fra meg 😉 Jeg trekker to lodd og håper å vinne det fantastiske garnet. Ønsker deg en super dag, og en fortryllende adventstid 😉 Tjollahopp fra Gina

  Like

 2. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Nå skal jeg klikke litt rundt på siden din 🙂 Men først vil jeg prøve lykken her. Har lagt meg til som følger og liker deg på fb. 3 lodd til meg, altså. Mvh. Siri

  Like

 3. Gratulerer med dagen :)Dette er jo kjempespennende!! Jeg er med for 5 lodd!! Bloggen din følger jeg, har likt facebook siden din og går inn å lager ett innlegg i den nye bloggen min nå ;)Kjempekos blogg du har :)Klem Nina

  Like

 4. Heisan ! Tar tre lodd jeg .-) Er så lite aktiv på bloggen min for tida, men ommer sterkere tilbake etter denne helga. Rekker ikke legge ut link til bloggen din før du trekker i kveld. Har 17- årsfeiring av eldste jenta i kveld, så stresser litt med det… Håper du har det fint og koser deg i førjulstida :-)HA EI FLOTT HELG 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s