5 thoughts on “Coffee

  1. Hei:) vet du? Jeg drikker ikke kaffe i det hele tatt jeg;) har vurdert og prøve meg, men har kommet frem til at det er like greit at jeg ikke liker det;) Men synes alltid at det ser fristende ut når det kommer fra slike lekre maskiner;):)Du får kose deg med kaffen du Marianne;):) godklem til deg:)

    Like

  2. Jeg har en Moccamaster og synes jeg får kjempegod kaffe med den. Jeg er vokst opp i ei tid da det var vanlig å koke kaffe, men nå er kaffekjelene mine bare til pynt.Klem fra Ingunn som strikker tovavotter.

    Like

  3. Uuuh, inget kaffe till mig, det får bli te. Men vi har någon sån där maskin här hemma som vi fick “på köpet” när vi köpte nytt kök, men den har jag aldrig använt. Fast kaffet blir nog gott för folk vill gärna ha av det och mannen min gör det.Agneta kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s