14 thoughts on “Skappel

  1. Hei skjønne deg.og så skjønn jente her med nydelig genser. Wow altså så flott. Og så så jeg en deilig suppe under her. ÅÅå sånn fikk jeg virkelig lyst på en dag. Varm suppe hadde vært godt nå, ja vi fryser i Villaveien nå som det er blitt så kaldt. Så nå må vi finne frem ullklær og tøffler. Ha en fin og varm kveld videre Klem Margareth

    Like

  2. Nydelig blåfarge på den “Skappelen”! Den flotte jenta di hadde nok vært fin i en “striesekk” også. Tenker dette blir en favoritt, og den minner meg ikke så rent lite om de altfor store patentgenserne som vi brukte i mi skoletid.Ha en fin onsdag! Du er vel i gang med nummer to?Klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s