Trekning av give away

 

Da har jeg trukket ut to vinnere av min give away:-)
Agneta med bloggen Snackskalsdalen ble vinner av vantkalenderen, skiltet går til Tone med bloggen Tone`s hekle og strikkerier. Gratulerer begge to! Send adressen deres til marianne_palmberg@msn.com, så kommer premiene i posten etterhvert:-)

Nå ser jeg frem til en uke med sol og varme. Om få timer sitter vi på flyet til Kypros:-)

Klem Marianne

11 thoughts on “Trekning av give away

  1. Åååå, nå ble jeg virkelig overrasket…herlighet, hjertelig takk, sååå koselig! Har vært fraværende ei stund, så i dag er jeg bare å kikker litt rundt…så oppdaget jeg dette da…det var skikkelig oppmuntrende…skal sende deg addressen…takk igjen.Klem fra Kristin

    Like

  2. Gratulerer så mye til de heldige vinnere. Det bildet der var ikke verst nei.. Her pøsregner det.. Ha en riktig så herlig ferie, Marianne! Nyt uken i solen. Det var der vi alle skulle vært, he-he! :)Klem, Eli Kristin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s