14 thoughts on “Kjøkkenhåndkle

  1. Dette ble fint! Jeg har strikka ett med mindre ruter, og det er i bruk omtrent hele tida. Rett fra snora til knaggen på kjøkkenet, og det trodde jeg ikke på forhånd. Jeg strikker selbuvotter. Det er artig med mønsterstrikk.Ha ei strålende uke!Klem fra Ingunn

    Like

  2. Kjempeflott kjøkkenhåndkle!! Liker farge og mønster, ser superdeilig ut, thi-hi! 🙂 Nyyyydelige farger og bilder i innlegget under her også. Blir rent misunnelig, for her har vi regnet bort de siste ukene. Bare regn, gråvær og innetid rett og slett. Nå kjenner jeg at det virkelig kribler etter en fjelltur. Godt å se litt blå himmel også, hehe!!Nyt dagen!Klem, Eli Kristin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s