Hverdagslykke

I går hadde vi en skikkelig regnværsdag, det mer eller mindre øste ned hele dagen. Desto gladere ble jeg når jeg kom hjem fra jobb og denne overraskelsen ventet meg:-)

 
Det var Maria som hadde fått den gode ideen at hun skulle overraske mamma med blomster. Jeg ble selvfølgelig kjempeglad og litt rørt må jeg innrømme:-)
Må vise dere noen flere bilder av de flotte rosene:
 
 
 
 
 
 
God onsdagskveld! Klem Marianne

13 thoughts on “Hverdagslykke

  1. Næmen:);) det va jo sååååå søtt:) Hadde rørt mitt mamma hjerte også:) Så koselig da:)Har fått en del engler av jenta mi jeg også, hun sier jeg måtte ha dem fordi jeg er så glad i engler sier hun;) Blir helt varm jeg:)alle gaver fra barna er flotte gaver;)

    Like

  2. Tusen takk for så hyggelig kommentar, veldig kjekt du likte reisebrevene mine. 🙂 Og hjertelig velkommen som ny følger. Har tittet litt rundt her hos deg og legger meg liksågodt til som følger jeg også. Så kjekt da å få en så flott bukett sånn helt overraskende en vanlig hverdag. Nydelig var den. Klem fra Ksri

    Like

  3. Hei Marianne. Takk for koselig kommentar på kantarellpastainnlegget mitt. Det var hyggelig :)Du så fine roser du har fått, det var en snill og omtenksom datter 🙂 Kjempekoselig gjort!Ha en fin kveld.Hilsen Mette

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s