13 thoughts on “Running

 1. OIJ, de var jo bare helt nydelige:) Er ikke så begeistret for fargen lilla, men DE var jo utrolig lekre da:) Og ett enormt pluss at de er lette på foten:)Bra kjøp:) Klem fra Linn

  Like

 2. Ordentlig knæsje! Jeg trives best med løping på små skogsstier, og har dermed lært meg at det ikke er så farlig hvilken farge det er på skoa – de blir nemlig temmelig gjørmefargede ganske fort… Men de flotte skoene dine kunne jeg lett hatt som hverdagssko!!God løpetur!Hilsen Kaja

  Like

 3. Wee, stilige og fargerike sko. Energi lyser det, he-he! 🙂 Jeg elsker lilla, så disse skulle jeg gjerne hatt make til 😛 Selv om jeg ikke jogger, thi-hi!Herlige innlegg og vakre bilder nedover i bloggen din. Gratulerer til store vakre jenta di. Mange flotte turer har dere hatt også. Skal til København i april, så har du noen “must” å dele så tar jeg gjerne imot. PS – ekornputa og ugleputa fra Kremmerhuset har jeg også. Så skjønne atte ;)Ha en super dag!Klem, Eli Kristin

  Like

 4. Å så lekre og friske i fargen. Bølir jo glad FØR treninga starter…og det er ikke verst!:)Veldig koselig blogg du har, og takk for besøket inne hos meg:) Legger meg til som følger! Så da ser du meg nok igjen!Ha en fin kveld!

  Like

 5. Så stilige sko 🙂 Herlig frisk farge 🙂 Sko har mye å si da man trener, og spesielt da man løper 🙂 Og er jo alltid litt ekstra motiverende å trene da skoene ser såå bra ut :)Ha en herlig onsdagskveld, vennen :)Klemmer Lisa 🙂

  Like

 6. Hei på deg;)Råfine;))Snerten farge;))Godt fottøy er viktig!! Jeg er ikke helt i rute med trening etter ferien, litt for travelt enda!!Takk for kommentaren på multeinnlegget mitt. Vi har aldri opplevd å finne så mye multer i fjellet før. Det har vært drømmedager;)Klem fra Ann-M.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s