Ekorn

Det er så mange fine puter å få kjøpt, denne ekornputa ble med meg hjem fra Kremmerhuset:-)

Da er jeg ferdig med tredje arbeidsdag etter ferien, rart hvor fort man kommer inn i vanlige rutiner igjen. I går fikk jeg til og med motivert meg selv til en aldri så liten løpetur.
Har lastet ned en app til I-phonen som jeg synes er motiverende når jeg trener: Nike Running.
God onsdagkveld ! Klem Marianne

7 thoughts on “Ekorn

 1. Herlig pute,de har masse fint på Kremmerhuset!!Godt med hverdag igjen…har heldigvis holdt løpingen ved like i hele sommer…det er ikke alltid det blir prioritert i ferietiden altså!! :-)Mannen min bruker samme app som deg,så da bruker jeg den”nesten” jeg også,hihi!! :-)Finfin kveld til deg,klm ingrid l

  Like

 2. Hei Marianne!:)Å, denne ekornputa var bare sååå fin, jeg har en tendens til å falle for alt med dyrebilder på!Tror jeg må en tur til Kremmerhuset i morgen..god ettermiddag til deg!:)

  Like

 3. Hei skjønneste deg :)Ja jeg la meg til her og jeg da. Vil gjerne følge deg videre, du har så koselig blogg. Og denne puten har jeg og. Vi er så glad i den vi og 🙂 Jeg er litt putegal innimellom. Elsker å få nye , det pyter så fint oppp med de.

  Like

 4. Den puta er såå fin 🙂 Jeg tittet lenge på den da jeg var innom Kremmerhuset 🙂 Har så lyst på den :)Så flink du er som har fått til en treningstur 🙂 Jeg har akkurat kommet hjem fra Zumba 🙂 Har ikke trent på mange mnd så var godt å komme i gang igjen :)Ha en fin kveld :)Klem Lisa 🙂

  Like

 5. Den puta er såå kul!Og du den appen – genial! Den fikk meg til å løpe igjen :)Jeg håper helgen din har vært fin, vi har kosa oss stort i det deilige været.Nå er det sofa og kos!klem

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s