Bursdagsfeiring

I dag fyller vår kjære, eldste datter Andrea 17 år, så da blir det litt feiring av henne i kveld:-)

Ellers går dagen med til pakking, i morgen går turen til deilige København:-)

København er en av mine yndlingsbyer, den går jeg aldri lei:-) God mat, shopping og selvfølgelig en tur på tivoli hører alltid med når vi er her. Denne gangen skal vi bo på Tivoli hotell, gleder meg masse!

Klem Marianne

9 thoughts on “Bursdagsfeiring

  1. Hei, flott blogg:-) Har lagt meg til som følger:-) Ta gjerne en titt innom min også:-) Ønsker deg en riktig god tur til Danmark:-) Kos deg masse:-)Klem fra meg

    Like

  2. Hei!Snublet tilfeldigvis over denne koselige bloggen – legger meg med glede til som følger:o)Gratulerer med jenta som hadde bursdag:o) For ei nydelig jente, og flott portrettbilde!Håper du har en fin Danmarkstur:o)Heleneklem

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s