17.mai

Da er jeg ferdig med de siste forberedelser før feiring av nasjonaldagen i morgen. Bunadskjortene er strøket og bunadsølvet er funnet frem:)

Dagen i morgen har et tettpakket program. Først skal jeg gå i 17. mai tog sammen med klassen min, samtidig som jeg prøver å få sett litt til egne barn i toget. Deretter blir det dugnadsjobbing med kiosksalg, før dagen avsluttes med feiring av min kjære mamma som blir 65 år i morgen:)
Ønsker alle en fin 17 mai!

5 thoughts on “17.mai

  1. Vel overstått! Nydelig sølv til bunaden…det er så kjekt med bunad, og jeg blir bare mer og mer glad for at den finnes!Håper både nasjonaldag med kiosksalg og feiring av din mor var koselig.Nyt kvelden.Klem fra Kristin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s