Pladask

Det nærmer seg påskeferie med stormskritt og i dag har elevene i klassen min sydd ferdig årets påskepynt.
De har sydd “pladasker”, en slags krysning av and og kylling:) Søte ble de iallefall.
De er fylt med ris, noe som gjør at de fint kan ligge utover bordkanten.
Denne var veldig interessert i bokstaver:)

12 thoughts on “Pladask

  1. Disse er så skjønne. Eldste datter laget slike på skolen i fjor, så denne karen kjenner jeg igjen, thi-hi! Det er en skjønn påskekylling som blir tatt vel vare på. Utrolig kjekt at elevene kan lage slike personlige og nyttige ting som kan tas frem år etter år 🙂 jeg visste ikke at de kalles pladasker, veldig passende navn!PS – stas at det er kreative lærere som deg! :DFlotte torsdagen til deg,klem ♥

    Like

  2. Koselig gjensyn med en Pladask! Har vært med på noen slike i min lærertid. Tusen takk for pakken som kom i går! Flott hefte med mange fine mønster. Gleder meg til å strikke. Det blir vel luer i første omgang.God påske!

    Like

  3. Så flotte “pladasker” elevene har laget…det blir det påskestemning av!Hjertelig takk for hilsen på bursdagen min, det var koselig…nå er det ferie, og vi skal først i en 50-års dag i kveld for så å kjøre på hytta i morgen…deilig å ha fri!!Ha en riktig god helg!Klem fra Kristin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s