5 thoughts on “Magnetbånd

  1. Disse var kule ob meget brukervennlige vil jeg si (uten å ha prøvd:) Hater merker i heftene mine! samler naturligvis på oppskrifter i alle tenkelige og utenkelige farianter, og det verste som finnes, er merker og lim i oppskriftene mine!:(Kanskje det blir noen slike på meg etterhvert også!:)Gleder meg til trekning i din give away i morra, og vil gjerne minne om min egen give away, med trekning så snart jeg har nådd 15 følgere;)Helge klem fra Tildemor!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s