7 thoughts on “Morsdag

  1. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Så fine gaver du fikk til morsdagen. Det skjerfet hadde en nydelig farge:) Legger meg til som følger her jeg. Ønsker deg en fin mandagskveld:)

    Like

  2. Tusen takk for koselige kommentarer hos meg, Marianne :)Gode jenter du har som tenker på sin mor, flott gave og oppmerksomhet på morsdagen. Koste meg også med mine. Herlig dag!Så flott den Mariuslua ble, liker passformen – flott mønster og passe baggy. De vottene var skjønne også :DHa en flott Valentine's dag! 🙂

    Like

  3. Ja, er det ikkje kjekt å ha morsdag når ein har slike flotte, snille jenter ! Du har ein koselig blogg med masse fint som du har strikka og hekla. Eg gjer som deg, følger bloggen slik at eg kan lettare stikke innom igjen:) Koselig at du tok kontakt:)Ha ein fin dag vidare 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s