Nostalgi

Er det noen som husker disse strikkegenserene, designet av Per Spook?

Disse fant jeg under en skikkelig opprydning i skuffer og skap. Det er min svigermor som strikket de til meg og min mann for mange år siden. Tror det må ha vært for ca. 20 år siden. Boken med oppskriften er i allefall fra 1992.

Mange fine oppskrifter i denne boken, men man ser jo at passformen på plaggene blir litt feil i forhold til hva vi bruker i dag:)

6 thoughts on “Nostalgi

  1. Hei! Takk for besøket i bloggen min! Fin blogg du har også, så jeg gjør det samme som deg 🙂 Disse genserne husker jeg godt, både den du har på bildet og den vist på mønsteret. Det var jo “må ha” i sin tid. Artig å se tilbake!Ha en fin dag!

    Like

  2. Hei-hei!!Sånn genser hadde jeg også! Hadde helt glemt den! Per Spook gensere var jo så populære for endel år siden!!Min var grå og hvit og strikket av min mor! Kanskje den finnes et eller annet sted? Skal jammen høre med henne:-)))Fin blogg du har, følger deg gjerne!Klem Fru Samuelsen:-)))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s