Marius-strikk

Lurer på hva som skal bli neste strikkeprosjekt. Mest sannsynlig går jeg igang med skuldercape med Marius mønster. Garn og oppskrift ble innkjøpt til juleferien, men jeg rakk liksom aldri å starte på dette.

Ellers fikk jeg boken Norsk Småstrikk til jul. Der er det oppskrift på en fin, litt baggy Mariuslue. Kanskje jeg skal starte på denne i steden??

Hmm, tror jeg lager meg en kopp cappuccino og tenker over saken………..
Ha en fin dag alle sammen!

5 thoughts on “Marius-strikk

 1. Takk for hyggelig besøk i bloggen min! Må selvfølgelig på gjenvisitt, og det er jeg glad for, du har en kjempefin blogg med masse godbiter. Også så fine modeller du har til strikkeplaggene dine. Og nyyyydelig hester 🙂 Legger meg som følger jeg, så titter jeg innom siden også. 😀

  Like

 2. Ja, det er nok å velge i så det er ingen fare for å bli arbeidsledig:-) Både skuldervarmeren og lua vår flott. Jeg hadde valgt lua for varmeren hadde ikke sittet der den skal på meg som har armer og bein i “hytt å pine”:-))Kos deg:-)

  Like

 3. Her var det mye fint ! Poncho, fin lue og spennende med sengeteppe av oldemorsruter !Det er kjekt å se alt slike tradisjonsmønster kan brukes til, også som skuldervarmer. Ha en fin dag videre.

  Like

 4. Stilig lue, den har jeg på “planen” også. Jeg kjøpte et hefte med det meste man kan lage i Marius-strikk, thi-hi! Skuldercape har jeg ikke sett før, spennende prosjekt! Lykke til!Ønsker deg ei flott uke videre!Eli Kristin 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s