7 thoughts on “Tovede hyttetøfler

 1. Hei på deg og takk for hyggelig kommentar;)…og velkommen i Bloglandia! Ser du er ny her, men sannelig har du mye fint på gang, så jeg ble din første følger:)Ha en fin kveld, klem fra meg;)

  Like

 2. Hei hei! Tusen takk for koselig hilsen hos meg, gøy å finne hit! Tovede tøfler har stått på min liste leeenge nå, kanskje jeg også må hive meg rundt. Det er jo absolutt årstida for det :)!Ha en fortsatt herlig uke!

  Like

 3. Hei Marianne;)Flotte ting du har laget..Du er flink:)Velkommen til blogglandia:)Tusen takk for dine fine ord inne hos meg:)velkommen som følger håper du vil trives:)Nyt kvelden:)Klem Linda:)

  Like

 4. Hei på deg Marianne 🙂 ja da ble jeg ivertfall følger ;)))Jeg gjor sikkert noe galt i går jeg , siden jeg ikke kom opp… så mange fine ting du lager..du er utrolig flink..deilige varme plagg 🙂 Tusen Takk for koselige ord inne hos meg og tusen takk for at du ble min følger Marianne 🙂 en klem du får av meg…Ann-Christin.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s